celebreaza cu bucurie

biorestaurant

     citroniers     


evenimente private
Alegeti sa organizati petrecerea de nunta la Restaurant Citroniers!

Va oferim solutii personalizate si o echipa calificata, care va sta la dispozitie, pe tot parcursul procesului de planificare a evenimentului, astfel incat atat dumneavoastra, cat si invitatii dumneavoastra sa va bucurati de acest moment important din viata.
In pachetele noastre de nunta descoperiti bauturi si specialitati culinare dintre cele mai rafinate, decoruri de calitate si cele mai elegante aranjamente florale. Indiferent de varianta pentru care optati, unul dintre coordonatorii nostri, specializat in astfel de evenimente, organizeaza totul pana la cel mai mic detaliu.

Ballrooms

Restaurantul Citroniers are o capacitate de 80 persoane. Decorul si ambianta deosebita creata de un acompaniament discret la pian va fac sa nu uitati momentele importante din viata Dv. petrecute alaturi de noi.


Sala Domenii, situata in incinta Hotelului Domenii Plaza are o capacitate de 150 persoane. Spatiul este generos, cu lumina naturala si are acces la Terasa Astrodom, cu o priveliste de neuitat catre Manastirea Casin si Arcul de Triumf.SERVICII INCLUSE

Toate pachetele de nunta la Restaurant Citroniers includ:

Cadoul nostru pentru miri:

*Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe 19 decembrie 2015 la Hotel Domenii Plaza.
Pentru mai multe detalii vizitati:
www.nuntidevis.com.ro