dedicare si implicare

biorestaurant

     citroniers     


catering
Permanent preocupati sa organizam evenimente memorabile, combinam meniuri personalizate cu servicii premium si va invitam la o calatorie culinara cu fiecare ocazie speciala din viata dumneavoastra sau a firmei pe care o reprezentati.


Servicii

Catering evenimenteCele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la simple cocktail-uri sau cine de gala, la petreceri corporate si private, prezentari de moda, sedinte foto, transmisiuni de televiziune, zile de nastere si onomastice, nunti, botezuri si seri tematice.


Alegerea meniului    Gama diversificata de meniuri pentru a satisface toate gusturile si cerintele, incepand de la preparate de tip "finger food", deserturi si miniprajituri de casa, servite pe platouri, pana la preparate sofisticate servite la farfurie sau bufet.


Servicii conexe        Locatii cu capacitati cuprinse intre 20-300 de persoane, respectiv Hotel Arc de Triomphe, Hotel Domenii Plaza, situate in zone rezidentiale si "La-Conac", situat intr-o oaza de verdeata si liniste. De asemenea, la cerere putem furniza scaune, huse de scaune, obiecte de decor pentru personalizarea evenimentului, aranjamente florale, sonorizare, entertainment, etc.


Pentru mai multe detalii vizitati:
www.cateringdecalitate.ro